Traumaheli ter plaatse bij Tuktuk crash op de haven Oudeschild Texel [video]

Oudeschild – Drie vrouwelijke toeristen huurden zaterdagmiddag rond 13.30 uur op de haven van Oudeschild een Tuktuk.  Terwijl de Traumaheli ter plaatse op haven oudeschild Texel 20140524_141741verhuurder aanwijzingen gaf is door een nog onbekende oorzaak de bestuurster met twee inzittenden tegen een vuilniscontainer aangereden.

Hierbij
raakten de bestuurster en één inzittende gewond. Diverse hulpdiensten kwamen ter plaatse waaronder het mobiel medisch team (MMT) uit Amsterdam met de Lifeliner 1.

De gewonde inzittende is met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis en de Tuktukbestuurster is voor verdere behandeling met de Traumahelikopter over gebracht naar het ziekenhuis. De derde inzittende is met de schrik vrij gekomen.