Carnavaleske stoet door Getsewoud [VIDEO]

NIEUW-VENNEP – In het winkelcentrum Getsewoud klonk zaterdag om half twee prachtige opzwepende muziek. Daar op het Händelplein speelden de Rausdauwers de sterren van de hemel. Tot groot vermaak van het aanwezige winkelend publiek en deelnemers van de kindercarnavalsoptocht. Na het grote succes van voorgaande jaren organiseerde het Activiteiten Team Getsewoud een kindercarnaval in de sporthal gelegen aan Sandestein.

De deelnemers van het kindercarnaval verzamelden zich op het. Daarna ging het gezelschap in optocht richting het zomerpark. In het zomerpark werd een heuvel bestegen en vanaf deze heuvel werd een muzikaal huldebetoon ten gehore gebracht voor de bewoners van Cordaan, het woon- en zorgcentrum voor ouderen. De bewoners genoten zichtbaar vanachter de vele ramen.

Vervolgens ging de optocht verder naar de sporthal gelegen aan Sandestein. De sporthal was voor deze gelegenheid speciaal omgetoverd tot feestzaal. De kindercarnavalsvierders konden zich hier feestelijk vermaken met een echte DJ, live muziek en heel veel leuke spelletjes.